Voorzieningen

Indeling en voorzieningen

 

In de woonkamer is een televisie en een Dvd-speler aanwezig. Ook is er een internetverbinding (WiFi) aanwezig. Er is een houtkachel die gebruikt kan worden. In de open keuken zijn 2 ruime eethoeken aanwezig waar gemakkelijk met 10 personen tegelijk gegeten kan worden.
De keuken beschikt over een vaatwasser, een inductiekookplaat en een kleine magnetron. Tevens is een geschikte pannenset en alle overige benodigde kook- en keukengerei aanwezig (koffiezetapparaat, waterkoker, etc.). Verder is er beneden nog een badkamer met ligbad en douche en in de bijkeuken een wasmachine en droger.

Op de bovenverdieping zijn 4 ruime slaapkamers ingericht. Drie van deze slaapkamers komen uit op een balkon met schitterend uitzicht. De slaapkamers zijn voorzien van totaal 10 luxe boxsprings. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, overtrekken en kussenslopen dient u zelf mee te nemen (i.v.m. hygiëne is gebruik verplicht).

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de aanwezigheid van kleine kinderen. Er is boven een traphekje geplaatst, op één van de slaapkamers is een kinderledikant aanwezig en in de keuken kan gebruik gemaakt worden van een tafelstoel en er is een box. In de tuin zijn een schommel en een zandbak aanwezig. Er zijn 2 terrassen en er is tuinmeubilair beschikbaar.